Creaqua Avant Guard : Tatlı ve tuzlu su akvaryumları için tasarlanmış konsantre su düzenleyicisidir.
\n
\nKlor ve Kloramini giderir. Amonyak, nitrit, nitratı bağlayarak biyolojik filtrasyonla giderilmesini sağlar. Ağır metalleri detoksifiye ederek zararsız hale getirir.
\n
\nCreaqua Avant Guard : Suyun PH ve oksijen değerlerine etki etmez. Kullanım sırasında filtre ya da protein skimmerın kapatılmasına gerek yoktur. Canlı nakliyesinde ve ilaç tedavileri sonrasında kullanabilirsiniz.
\n
\nSu değişimlerinde çeşme suyunu 5 dakika gibi kısa bir süre içinde güvenli hale getirir. Yeni kurulmuş akvaryumlarda Amonyak-nitrit zehirlenmelerinin önüne geçer. Balık yoğunluğu fazla olan akvaryumları canlılar için güvenli hale getirir.